Retour Formulier

 

Bedenkt u zich of voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw product, deze retour aanmelden. Dit kan zonder reden van opgaaf. U ontvangt het retourformulier. Hierna krijgt u nog eens tot 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen. U draagt zelf de zorg en de kosten om het product terug te sturen.

 

Wegens hygiënische redenen kunt u onze producten niet retourneren als deze in aanraking zijn geweest met uw huisdier. De producten dienen in nieuwstaat en ongebruikt te zijn. Bij constatering dat de producten zijn gebruikt, bevlekt zijn, haar bevatten, vies ruiken of gewassen zijn, vervalt het recht van retournering. Hierbij vervalt ook uw recht op het retour ontvangen van uw aankoopbedrag.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Terugbetaling geschiedt uiterlijk 14 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen. Als u een order gedeeltelijk retourneert, crediteren wij de door u geretourneerde producten. Wanneer u de order volledig retourneert, crediteren wij alle producten. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om uw product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen.

 

Retour Formulier Bia Bed

 {{ $localize('address_form.address1') }}
{{ $localize('address_form.address2') }}
{{ $localize('address_form.postalCode') }}
{{ $localize('address_form.city') }}
{{ $localize('address_form.country') }}
Ja, ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden