Retourvoorwaarden Ivaris B.V. (biabed.nl)

 

Wat als Bia Bed niet aan uw verwachtingen voldoet?

 

Bedenkt u zich of voldoet het niet aan uw verwachtingen. Dan kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw product, deze retour aanmelden. Dit kan zonder reden van opgaaf via het online retourformulier. Hierna krijgt u nog eens tot 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen. U draagt zelf de zorg en de kosten om het product terug te sturen.

 

Wegens hygienische redenen kunt u onze producten niet retourneren als deze in aanraking zijn geweest met uw huisdier. De producten dienen in nieuwstaat en ongebruikt te zijn. Bij constatering dat de producten zijn gebruikt, bevlekt zijn, haar bevatten, vies ruiken of gewassen zijn, vervalt het recht van retournering. Hierbij vervalt ook uw recht op het retour ontvangen van uw aankoopbedrag.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Terugbetaling geschiedt uiterlijk 14 dagen nadat de ontbinding bij ons is kenbaar gemaakt. Indien wij de retourzending nog niet hebben ontvangen op dat moment, zullen wij wachten met de terugbetaling tot wij de producten wel hebben ontvangen of tot u aantoont dat de retourzending wel bij ons is afgeleverd. Als u een order gedeeltelijk retourneert, crediteren wij de door u geretourneerde producten. Wanneer u de order volledig retourneert, crediteren wij alle producten en alle andere aan ons betaalde kosten. De creditering gaat altijd via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u bij ons heeft betaald.

 

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om uw product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen.

{{ $localize('address_form.address1') }}
{{ $localize('address_form.address2') }}
{{ $localize('address_form.postalCode') }}
{{ $localize('address_form.city') }}
{{ $localize('address_form.country') }}
Ja, ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden